بر اساس پژوهشهای انجام شده، موانع پذیرش
رایانش ابری بسته به منطقه (آمریکای شمالی، آسیا و اقیانوسیه یا اروپا) و همچنین گروه ذینفعان (کاربران، دولت و فروشندگان فناوری اطلاعات) متفاوت است.
موانع پذیرش گستردهتر رایانش ابری بر اساس منطقه جغرافیایی
بر اساس پژوهشها، عمدهترین مانع پذیرش در آمریکای شمالی امنیت داده، حریم خصوصی و تطبیق میباشد. در اروپا، حریم خصوصی و امنیت به عنوان مسائل عمده شناسایی شدهاند. ولی بر خلاف آمریکای شمالی در اروپا، ترس در اروپا بیشتر از به اصطلاح vendor lock-in یا گیرانداختن مشتری (همچنین تحت عنوان customer lock-in نیز از آن یاد میشود که در آن مشتری به یک فروشندهی خاص وابسته شده و اجباراً از خدمات و محصولات همان فروشنده میبایست استفاده کند که در غیر این صورت هزینههای تغییر یا switching cost برای وی بالا خواهد بود). همچنین سازمانهای آسیایی و اقیانوسیه بیشتر به واسطهی مسائل مرتبط با تطبیق و در ادامهی آن حریم خصوصی و مسائل حاکمیتی تحت تأثیر قرار گرفتهاند.
این پژوهش همچنین مشخص نمود که نگرانیهای کلیدی فروشندگان محصولات و خدمات فناوری اطلاعات، دولتها و خریداران فعلی و احتمالاً آیندهی خدمات ابری نیز بعضاً بصورت چشمگیری تفاوت دارد. برای مشتریان رایانش ابری، بزرگترین نگرانی امنیت و حریم خصوصی داده است. قرار دادن اطلاعات شخصی و خصوصی در ابرهای عمومی، ریسک دسترسی غیرمجاز به دادههای حساس را افزایش میدهد.
ضرر و زیانهای مالی متحمل شده توسط بانکها و دیگر مؤسسات مالی به سبب هک شدن داده و اطلاعات حساس پیشتر محرز شده است و نکته اساسی این است که این سرقتها در زمانی صورت گرفته که دادهها روی بستر کامپیوتر و غیر ابری صورت گرفته و نگرانی آن وجود دارد که با قرار دادن آن روی بستر ابری ریسک آن به صورت چشمگیری افزایش یابد.
عمدهترین نگرانیهای کاربران، دولتها و تأمینکنندگان
علاوه بر نگرانیهای امنیتی و حریم خصوصی، کاربران
رایانش ابری نیز بسیار نسبت به vendor lock-in و معماریها و مدلهای داده/نرمافزاری منحصر بفردی که ممکن است انتقال از یک فروشنده به فروشنده دیگر را دشوار کند، نگران هستند. این واقعیت که دولتها و قانونگذاران نیز از این چالش به عنوان یکی از نگرانیهای عمدهی خود یاد میکنند، قابل توجه است. بخش دیگری از نگرانیها نیز به خود تأمینکنندگان خدمات ابری مرتبط میشود و آنها نیز نگرانیهای مختص خود را دارند.

بر اساس دادههای بدست آمده از نظرسنجی، نگرانی این دسته از ذینفعان را میتوان به سه دسته تقسیم نمود: حاکمیت داده، قوانین منسوخ شده و نبود درک کافی از رایانش ابری از سمت مشتریان.
در این بین محدودیتهای موجود در زمینهی اجازهی عبور داده کاربران از مرزهای ملی و بین قارهای یکی از نگرانیهای عمدهی تأمینکنندگان ابری بوده است که این امر موجب نیاز به افزایش تعداد مراکز داده و مباحث اقتصادی مرتبط با آن می باشد.